Etli Çin Eriştesi




Malzemeler
Çin eriştesi
Biftek
Kırmızı biber
Yeşil biber
Havuç
Mısır koçanı
Soğan
Sarımsak
Soya sosu

Noodle için kaynayan suya atın ve 10 dakika pişirin. Etleri şerit halinde doğrayın ve kısık ateşte pişirin. Etler pişerken, soğanları ince ince, sarımsakları da küçük küçük, kırmızı biber, yeşil biber ve havuçları jülyen doğrayın. Mısır koçanlarını da 4-5 bölün. Etler pişmeye yakın, ilk önce soğan ve sarımsakları kavurun. Ben soğan, sarımsak tadını çok hissedilmemesi için iyice kavuruyorum. Sonra diğer sebzeleri ilave edin. Sebzeleri soteledikten sonra soya sosu ekleyip biraz daha pişirin ve tavaya etleri ilave edin. Son olarak noodleları da ekleyerek tavada tüm malzemeyi karıştırarak 5 dakika daha pişirin. Soya sosu eksik gelirse biraz daha ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atatürk Mezesi

Kahveli Ayvalar

Kaya Koruğu Mezesi