Prens Tatlısı
10lu Halley
Bir paket kremşanti
Çikolata Sosu
Tercihe göre ceviz, hindistan cevizi
Halleyleri bir borcama küçük parçalar halinde kırın. Üzerine hazırladığınız kremşantiyi dökün ve bir saat buzlukta bekletin. Beklerken çikolata sosunu hazırlayın ve soğumaya bırakın. Çikolata sosu soğuduktan sonra borcamdaki karışımın üzerine dökün. hindistan cevizi veya cevizle üstünü süsleyebilirsiniz.
4 tane halley varmış evde, kuru kuru yemiyim prens tatlısı olarak yiyim bari : ) Tarif için teşekkürler.
YanıtlaSil4 halleyi bir paket kremşanti ile yapmayın! sadece kremşanti yemiş gibi olursunuz...
YanıtlaSilYorumdan İbret aldım :) Sizin yaptığınız prens tatlısı gerçekten damak çatlatan cinstendi, tekrardan ellerinize emeğinize sağlık. Yılmadan tarife sadık kalarak ve çikolata sosunu unutmadan, tekrar deneyeceğim :)
YanıtlaSilgüzeldi, halley parçaları ağızda hoş bir tat bırakıyordu. Kolay ve pratik bir tarif. Denenmek lazım :)
YanıtlaSil