Zeytinyağlı Yer Elması Yemeği


Malzemeler
1/2 kilo Yer Elması
2 adet orta boy Havuç
1 adet orta boy Soğan
1 adet Limon suyu
3-4 yemek kaşığı Zeytinyağ
Tuz
Dereotu
1/2 çay bardağı su


Soğanları ince ince doğrayıp tencerenin dibine dizin. Daha sonra yer elması ve havuçları soyup doğrayın. Soğanların üzerine dizin. Zeytinyağ, tuz ve limon suyu ile suyu da ekleyip kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Yemeğiniz piştikten sonra servis için bir tabağa koyup üzerini ince ince kıydığınız dereotuyla servis edin. Afiyet olsun :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atatürk Mezesi

Kahveli Ayvalar

Kaya Koruğu Mezesi