Ispanak

Malzemeler
1 demet ıspanak (700 gr civarı)
1 adet büyük boy soğan
1 diş sarımsak
Zeytinyağ
Tuz
1 fincan pirinç

Ispanakları temizce yıkayıp iri iri doğrayın. Pirinci yıkayıp Soğan ve sarımsağı ince ince kesin ve tencereye boşaltın. Zeytinyağ da üzerine döküp kavurun. Üzerine ıspanakları boşaltın. Tencere epey dolacağı için ıspanakların biraz pişmesini bekleyin. Ispanaklar biraz sulanınca tuzunu döküp karıştırın. Pirinçleri de üzerine dökün, karıştırmadan pişmesini bekleyin. Pirinçler pişince ıspanak yemeğiniz servise hazırdır. Afiyet olsun...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atatürk Mezesi

Kahveli Ayvalar

Soya Soslu Sebzeli Nohut