Mantarlı Tavuk Kavurma

Mantarlı Tavuk KavurmaMalzemeler
2 adet tavuk göğsü
Bir paket mantar
Bir yemek kaşığı sıvıyağ
Bir yemek kaşığı tereyağ
Pul biber, kekik, tuz

Tavuk göğsünü küçük doğrayıp bir yemek kaşığı sıvıyağ ile kavurmak için tavaya boşlatın. Kısık ateşte tavuk parçaları pişerken, mantarları da küçük küçük doğrayın ve tavaya ekleyin. tavuk parçaları ve mantarlar piştikten sonra pul biber, kekik ve tuz da ilave edip biraz daha pişirin. En son tereyağını da ekleyin ve çok az daha pişirin. Mantarlı tavuk kavurmanız hazır, afiyet olsun.

*Tarif için Olcayto'ya teşekkür ederim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atatürk Mezesi

Kahveli Ayvalar

Kaya Koruğu Mezesi