Fırında Baharatlı Brüksel Lahanası
Malzemeler
Brüksel lahanası
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Pul biber
Brüksel lahanalarını iyice yıkayın. Daha sonra kötü yaprakları varsa temizleyip iyiye bölün ve yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. 15 dakika kadar 200 derecede fırında pişirin. 15 dakika sonra ister bir kaba boşaltarak isterseniz de tepside bırakarak Brüksel lahanasının üzerine zeytinyağı, tuz, karabiber ve pul biber döküp karıştırın. 10 dakika da bu şekilde pişirin. Brüksel lahanası, brokoli ve karnabahara göre daha çabuk piştiği için 10 dakika fazla gelebilir. Fırınınızın özelliğine göre takip etmenizde fayda var ;) afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum Gönder