Havuçlu Makarna
Malzemeler
* Tereyağ sebzelerle daha hoş bir tat veriyor.
Havuç
Domates
Yeşil Biber
1 tatlı kaşığı salça
Domates
Yeşil Biber
1 tatlı kaşığı salça
Kelebek Makarna
Tereyağı veya Zeytinyağ
Tencerenin
içinde suyu kaynatıp, biraz yağ ve tuz ekleyip, 8-10 dakika makarnaları
haşlayın. Makarnalar haşlanırken, havuçları rendeleyin, biberleri şerit şeklinde ve domatesleri küp küp doğrayın. Doğradığınız sebzelerin büyüklüklerinin eşit olması yemeğin
görünümü açısından önemli. İlk önce havuçları soteleyin daha sonra biberleri en son domatesleri ekleyip bir tatlı kaşığı salça ekleyip sebzeleri pişirin. Sotelenen sebzelerin içine süzdüğünüz makarnaları ilave edin
ve bir iki dakika sebzelerle makarnaları harmanlayın. Üzerine parmesan
peynir veya kaşar peynir dökerek servis edebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder